Gebruikte Vrachtwagens | Used Trucks

Gebruikte Vrachtwagen kopen? 

Wanneer u op zoek bent naar een gebruikte vrachtwagen, trekker, oplegger, bakwagen of aanhangwagen kijk dan eens op de website Trucks4u.com.

gebruikte vrachtwagen

De website Trucks4u.com heeft een ruim aanbod met gebruikte trucks en trailers die door diverse handelaren uit Nederland en België te koop worden aangeboden.

Truck merken als: Daf trucks, Mercedes-Benz, Iveco, Scania, Man, Volvo, Renault en meer truck merken uit Europa.

 

Zoekt u een vrachtwagen met een PTO pomp, bulkpomp of een laadkraan?

Met de filteropties op de website Trucks4u.com  kunt u zoeken op details zoals:  
-Bakwagen met gesloten opbouw
-Open bakwagen met laadkraan
-Autotransporter
-Vrachtwagen met afzetsysteem, kabel of haakarm
-BDF Systeem
-Betonmixer
-Betonpomp
-Chassis-cabine
-Containertransport opbouw
-Huifgesloten opbouw
-Schuifzeilen opbouw
-Kipper
-Koel-Vries opbouw
-Portaalarm
-Tankwagen
-Huisvuilopbouw etc…

Verder kunt u met gebruik van de filteropties filteren op:

-Euronorm
-Aantal assen
-Chassis uitvoering
-Roetfilter
-Cabine uitvoering: Dagcabine, Slaapcabine, Torpedo

 

Gratis Zoekagent

Vrachtwagen aanbod automatisch in uw mailbox? De laatste advertenties met gebruikte vrachtwagens kunt u automatisch in uw mailbox ontvangen wanneer u een zoekopdracht opgeeft. Op zoek naar een gebruikte vrachtwagen? Maak dan een gratis zoekagent account aan. Kilk hier! 

 

Uw vrachtwagen inruilen of verkopen?

Uw gebruikte vrachtwagen, trekker, gebruikte trucks inruilen? Uw vrachtwagen verkopen? De handelaren brengen u graag een vrijblijvend bod uit. Klik hier voor een overzicht van de aangesloten truck handelaren op trucks4u.com

Voor een gebruikte vrachtwagen of een tweedehands vrachtwagen bent u bij de aangesloten truck handelaren aan het juiste adres! De truck handelaren beschikken over een RDW erkenning en mogen een kenteken tenaamstellen of een vrijwaring uitschrijven wanneer u een vrachtwagen wilt kopen of inruilen.

 

Trucks en Trailers voor Truck Export

Wanneer u uw gebruikte of tweedehands vrachtwagen verkoopt aan een van de aangesloten handelaren dan weten zij de afzetkanalen en de kans is groot dat uw verkochte of ingeruilde vrachtwagen een 2e leven gaat krijgen in West of Oost Europa, Midden Oosten, Rusland, Afrika, Brazilie, Saoedi-Arabie, Irak, Oman, Syrië, Libië of andere landen.

De handelaren beschikken over de nodige kennis op het gebied van truck export en weten welke douane- en exportdocumenten nodig zijn voor truck export. Voor deze handelaren is dit dagelijks werk, en daardoor kunnen zij een juiste bestemming vinden voor uw ingeruilde vrachtwagen en u een marktconforme prijs bieden! 

Kijk voor gebruikte trucks op Trucks4u.com. Klik hier!

 

 


Leave a Reply

*